Avcılar Yetkili Çilingir Servisi

İstanbul'un bir semti olan Avcılar, en eski yerleşim yerleri olmasına rağmen günümüzde birçok mahallesi herkes tarafından telefuz edilmektedir. Sahil kısmı, üniversite mahallesi, denişköşkler, siteler , firüzköy ve cihangir mahallesi artık avcılar denilince akla gelen ilk isimler olmaktadır.
avcılar çilingir
Avcılar Çilingir Servisi

Emniyet Anahtar olarak verdiğimiz profesyonel çilingir hizmetlerinde öncelikli hedefimiz müşteri memnuniyeti olmaktadır. Mağzamızdaki kilit satışları ve araçlarımızla verdiğimiz çilingir hizmetlerinde Avcılar sakinlerinin güvenini ve memnuniyetini kazanmış bulunmaktayız. Verdiğimiz çilingir hizmetleri bünyesinde profesyonel oto anahtarcılık hizmetleri, oto çilingir ve kasa çilingir hizmetleri yer almaktadır. 1984 den bu yana verdiğimiz avcılar çilingir hizmetlerinde daima profesyonel ekipmanlarla çalışmaktayız. Yenilenen makine parkuruyla her türlü çilingir ihtiyacına da karşılık vermekteyiz.

Avcılar Yetkili Çilingir Servisi
0212 579 79 97 - 0532 253 29 02


Anahtarı kaybolan, kilidi bozulan, içinde anahtarı kırılan kapılar için verdiğimiz Avcılar Çilingir hizmetinde Emniyet Anahtar olarak Yetkili Çilingir ünvanıyla uyğun fiyatlarla çilingir ve anahtarcılık hizmetleri vermekteyiz. Öncelikli olarak Avcılar Cihangir, Denizköşkler , Gümüşpala , Firüzköy ve Parseller en hızlı ulaşım sağladığımız avcılar mahalleleri olarak yer almaktadır. Araçla maksimum 15 dakikada ulaşım sağladığımız bu mahallelerde Profesyonel olarak verdiğimiz çilingir hizmetlerin yanısıra, kilit değişimi, kilit montajı, kasa açma gibi hizmetlerde vermekteyiz.

0 yorum: